شنبه ۲۹ اردیبهشت ۰۳

آرشیو بهمن ماه 1401

تعمیرات،ترمیم و آب بندی لوله های ساختمانی،بازسازی سرویس های بهداشتی،تشخیص و عایق کلری لوله های آب و فاضلاب ،تاسیسات فنی ساختمان

رفع نم و رطوبت دیوار سرویس بهداشتی

به نام خداوند دانا و توانا
رفع نم و رطوبت دیوار(حمام،سرویس بهداشتی،آشپزخانه)بدون خرابی با دستگاه کامپیوتری:دیوارهای زرد، سطوح کپک زده و مرطوب تاثیرات ناخوشایند عامل رطوبت هستند. این رطوبت خود را روی دیوارهای خانه‌های قدیمی، اتاق‌های خانه‌هایی که کمتر در معرض نور خورشید هستند یا نگهداری کمی از آنها می‌شود، آشکار می‌کند.
دلیل اینکه دیوارها در اثر آب آسیب می‌بینند برای هر ساختمانی متفاوت است. برای برخی، ممکن است به علت لوله‌کشی معیوب، سیستم لوله‌کشی ناکارآمد، شکستگی اتصالات، شکستگی دریچه‌ها یا حتی خراب بودن وسایل حمام باشد. برای برخی دیگر نیز علت نم و رطوبت دیوارها می‌تواند عوامل خارجی مانند آب و هوای نامساعد، باران سیل آسا یا سیل باشد.
هنگامی که نم زدگی دیوار به دلیل نشتی لوله‌ها باشد، تعویض لوله‌ها می تواند وقت گیر، هزینه بر و در مواردی بسیار پیچیده باشد. روش ساده دکتر پایپ به شما کمک می‌کند به سادگی و در عرض چند دقیقه نشتی لوله ها را رفع کنید.
 
چسب نشت گیر واکر نماینده‌ی انحصاری از شرکت BL-TECH کشور کره جنوبی می‌‌باشد و تحت استاندارد ASTM کشور آمریکا می‌باشد. این محصول برای تعمیر و رفع نشتی لوله‌ها بدون نیاز به تعویض استفاده می‌شود.
 
ویژگی‌های چسب و عایق های ترکیبی رفع نم دیوارها:محصول دکتر پایپ شامل یک نوار فایبر گلاس اشباع شده با رزین پلی اورتان هالوکربن صنعتی تشکیل شده و قابلیت استفاده برای انواع متریال‌های لوله می‌باشد در نهایت نشتی لوله را کاملا متوقف می‌کند. پکیج دکتر پایپ، در نوع خانگی، صنعتی و ضدخوردگی تولید می‌شود.
 
مزایای استفاده:یک راه حل آسان و سریع برای تعمیر لوله‌ها با هر سایزی است. دکتر پایپ به شما کمک می‌کند که در زمان و هزینه با ارزش خود صرفه‌جویی کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر یا خرید این محصول می‌توانید با 02188413238 تماس حاصل فرمایید.و یا از طریق آیدی تلگرام shahrsazaan.blogfa.com@ سوالات خود را به صورت 24 ساعته مطرح کنید.
نحوه شناسایی رطوبت روی دیوارهای سرویس بهداشتی:اولین نشانه‌ی محسوس وجود رطوبت در دیوارها پیدایش لکه‌ها یا رگه‌های نم روی دیوار است. بسیاری از این لکه‌های تیره می‌توانند از رنگ قهوه‌ای تا زرد تیره متغیر باشند که اغلب نشان دهنده‌ی وجود نم هستند. علائم دیگر دیوار آسیب دیده در اثر رطوبت می‌توانند شامل جدا شدن لایه‌های رنگ، تغییر رنگ، فاسد شدن، ترک خوردن و آویزان شدن نوارهای دیوار خشک باشند. این لکه‌های رطوبت می‌توانند ناشی از وجود مصالحی در دیوار خشک و آبشویی گچ به سطح باشد. در صورت عدم کنترل آن، لکه‌های بد منظر بوی ناخوشایندی نیز ایجاد خواهند کرد.
 
مراحل و نحوه حل مشکل نم زدگی دیدارهای سرویس :اولین مرحله در کنترل و اصلاح رطوبت در دیوارها بررسی بصری تمام دیوارها به منظور ارزیابی مقدار دقیق آسیب ناشی از آب می‌باشد. از آنجایی که میزان قابل قبول رطوبت بسته به نوع مصالح دیوار متغیر است، استفاده از یک رطوبت سنج دیوار می‌تواند کمک کند. این وسیله به منظور انجام بازرسی کامل‌تر از میزان رطوبت و تعیین گستردگی آسیب طراحی شده است.
 مرحله بعدی شامل تعیین علت آسیب ناشی از آب و شروع تعمیرات مناسب است بطوری که آسیب به سایر نواحی انتقال پیدا نکند. از آنجایی که مصالح ساختمانی سطوح مختلفی از رطوبت را جذب می‌کنند، مقدار رطوبت دیوار که توسط رطوبت‌سنج مشخص شده است می‌تواند به تعیین میزان اشباع در دیوارها کمک کند. هرچند شناسایی دلیل رطوبت قبل از تلاش برای انجام تعمیرات ضروری است.
۰۲۱۸۸۴۱۳۲۳۸_۰۹۱۰۴۹۶۱۵۶۲_۰۹۳۰۸۸۹۲۰۹۳

ترمیم نشتی لوله فاضلاب با مواد نانو

 02188413238(سه خط) بصورت 24 ساعته 
09308892093-09104961562
 
تعویض و تعمیر لوله کشی فاضلاب چدنی:تعویض سیستم های قدیمی لوله کشی فاضلاب باید توسط افراد حرفه ای انجام گیرد. خدمات لوله کشی فاضلاب شامل تعمیر یا تعویض قسمت های مختلف سیستم لوله کشی منزل خواهد شد. این خدمات شامل تعویض سیستم لوله کشی حمام، سرویس بهداشتی، آشپزخانه و اشعابات متصل کننده سیستم لوله کشی به چاه فاضلاب یا فاضلاب شهری می باشد.
لوله های جدید که برای تعویض سیستم لوله کشی به کار می روند لوله های سبز پلیمری، لوله های پنج لایه و سیستم کلکتوری می باشد.
تعمیر سیستم های جدید لوله کشی بسیار راحتتر از لوله های چدنی قدیمی انجام میگیرد. با نصب لوله های جدید می توانید در هزینه های مصرف نرژی نیز صرفه جویی نمایید.
به دلایلی که ذکر شد و دشواری هایی که برای تعمیرات لوله و اتصالات چدنی وجود دارد، در مواقعی که قسمتی از لوله  و اتصالات دچار مشکل و خرابی می شود آن قسمت را با لوله و اتصالات پلیکا یا پوشفیت تعویض می کنند یا کل آن مسیرها را با اجناس پلیکا یا پوشفیت تعویض می کنند.
در صورتی که لوله های چدنی دچار مشکل شود بهتر است که تا حد امکان آن مسیر را به طور کامل تعویض کنیم.
در مسیر های عمودی مثل رایزرها یا  علم های خروجی فاضلاب با تعویض آنها با پلیمر یا پوشفیت در اکثر مواقع مشکل حل می شود ولی در مسیرهای افقی به دلیل اینکه مکان خسارت دیده را باید با مصالح متفرقه تعمیر کرد و به دلیل همسان نبودن آنها با یکدیگر در گذشت زمان یا در همان موقع نشتی در موضع تعمیر شده مشاهده می شود.
روش لوله کشی چدنی به این صورت می باشد که لوله را داخل اتصال یا اتصال را به لوله متصل می کنند و در فضایی که لوله و اتصال به یکدیگر متصل می شود شیاری وجود دارد که داخل آن را با کنف پر می کنند و سرب را حرارت می دهند و آب می کنند و آن شیار را با سرب پر می کنند تا اتصال را آب بندی کند.همین رویه اجرای سخت و دشواری را دارد.
این روش که توضیح داده شد برای لوله و اتصال چدنی می باشد و اگر به جای لوله که از جنس چدنی باشد از جنس پلیکا باشد باید با چسب لوله فاضلاب (تارگت) زیاد داخل شیار را پر کنیم.
تجربه نشان داده است که مخلوط چسب قوی (چسب تارگت و سیمان سیاه) محلول خوبی برای پر کردن شیار برای آب بندی لوله و اتصالات می باشد ولی در نهایت تعمیرات لوله های چدنی با لوله و اتصالات پلیکا و یا پوشفیت ساختار خوبی نمی شود مخصوصا در مسیرهای افقی به همین دلیل است که گفته می شود که تا حد امکان کل مسیر را تعویض کنیم.
 
عایق کاری سرویس بهداشتی
 
 
عایق کاری سرویس بهداشتی به دلیل احتمال ریزش و تجمع آب در کف حمام و دستشویی، امری ضروری می باشد. عایق کاری سرویس بهداشتی به سه صورت انجام می گیرد. 
عایق کاری هم می تواند توسط ایزوگام انجام شود و هم از قیر گونی و هم از نسل جدید عایق و مواد عایقکاری نانو استفاده نمود.عایقکاری با مواد سیال نانو در با روشهای مختلف و انواع عایق ها اجرا میشود.کیفیت روشهای مختلف رابطه مستقیم با نوع و کیفیت عایق بکار رفته دارد.
 
الف-معمولا برای عایق کاری سرویس‌ بهداشتی از قیرگونی  به دلیل چسبندگی و ضخامت زیاد آن استفاده می‌شود. اما گاهی اوقات کارفرما بدین منظور که قیمت ایزوگام از قیر گونی پایین تر است،از ایزوگام استفاده میکند،ایزوگام بعلت صلب و جامد بودن و یا عدم حرارت مناسب به اندازه کافی نچسبد و در درزها و شکاف های زیرزسازی نفوذ نکند.و با گذشت زمان از کف جدا شده و دردسرساز شود.
برای چسبندگی و پوشش کامل کف،میتوان از قیرهای ایزوسیل مایع بکار برد و سپس ایزوگام انجام شود
 
 
 
جزئیات عایق کاری سرویس بهداشتی
 
ابتدا باید کف دسشویی به کمک سیمان کار، سیمان کاری شود. همیشه یک لایه ی سیمان قبل از قیر گونی بر روی سطح سرویس بهداشتی به کار می رود. سپس لایه های قیر گونی به صورت افقی و عمودی اجرا می شوند.  بعد از سیمانکاری لوله های باقی مانده از فاضلاب به درستی برش زده شوند. در هنگام بریدن لوله های فاضلاب قبل از ایزوگام کاری از حرارت برای اینکار استفاده نکنید.
 
در ادامه سطح سیمان کاری شده را برای ایزوگام کاری و بهتر چسبیدن ایزوگام با قیر پوشش می دهیم. قیروگونی کف سرویس ها در دو لایه گونی و سه لایه قیر اجرا می شود و پس از آن برای اطمینان از غیر قابل نفوذ بودن آب، سرویس بهداشتی را به آب می بندیم.پس از آن ایزوگام ها را برش دهید و لوله های فاضلاب، روی کف شور، و سطح را به دقت ایزوگام کاری کنید. در هنگام نصب ایزوگام بر روی زاویه ی 90 درجه دقت کافی را به عمل آورید